>Kvaliteta nije trošak, već investicija u budućnost>> >>Fasadu ne renovirate svaki dan - zato odaberite kvalitetu koja traje>> >>Fasaderski radovi koji ističu Vaš dom - naša strast, Vaše zadovoljstvo>> Ukoliko ste zaintersovani da radite sa SOR Duvnjak pozovite 061/768-538>>

O nama

O nama

SOR Duvnjak

Profesionalno se bavimo izvođenjem molersko-fasaderskih radova, izradom termo – izolacionih sistema (DEMIT) fasada, spuštenih plafona i pregradnih zidova sistemom GIPS-KARTON ploča KNAUF I RIGIPS, izvođenjem svih dekorativnih radova (spatulat, ottocento itd.), kao i izradom i ugradnjom STILSKOG GIPSA, prirodnog i vještačkog dekorativnog kamena. Nudimo 10 godina garanciju na ruke i materijal.

Naša firma je stručna u oblasti molersko-fasaderskih radova, pružajući visokokvalitetne usluge renoviranja i preoblikovanja površina. Sa bogatim iskustvom i stručnim timom, posvećeni smo pružanju izvanrednih rezultata koji premašuju očekivanja naših klijenata.

Naš pristup je temeljen na pažljivoj pripremi površina, korištenju vrhunskih materijala i primjeni naprednih tehnika kako bismo postigli dugotrajnost, estetski privlačan izgled i zadovoljstvo klijenata. Svestrani smo u svojim uslugama, obuhvatajući bojenje zidova, stropova, fasada, kao i popravke i obnove oštećenih površina.

Naša firma se ističe po pouzdanosti, profesionalnosti i efikasnosti. Nudimo personalizovane usluge prilagođene potrebama svakog klijenta, pružajući im celokupno iskustvo koje prevazilazi samo izvršenje radova. Naš cilj je stvoriti prostor koji odražava stil, karakter i funkcionalnost, pružajući kvalitetnu i trajnu završnu obradu.

Uz nas, možete biti sigurni da će vaši molersko-fasaderski radovi biti obavljeni sa stručnošću, pažnjom prema detaljima i posvećenošću kvalitetu.

Fasaderski radovi

"Naša strast prema fasaderskim radovima prepoznaje svaku površinu kao priliku za stvaranje izvanrednih vizuelnih efekata, pružajući vašem objektu novu dimenziju ljepote i elegancije."

Molerski radovi

"Naši molerski radovi pretvaraju svaki prostor u živopisan svjet boja i elegancije, stvarajući atmosferu koja inspiriše i osvježava."

Uređenje poslovnih prostora

"Naša stručnost u uređenju poslovnih prostora stvara harmoniju između funkcionalnosti, profesionalnosti i estetike, stvarajući inspirativno radno okruženje koje podstiče uspjeh i produktivnost."

SOR Duvnjak

Posvećenost svakom klijentu

“Svaki projekat predstavlja priliku da stvorimo nešto posebno za naše klijente. Kroz pažljivo planiranje, stručnost i strast prema dizajnu, težimo da prevaziđemo očekivanja i stvorimo inspirativno okruženje koje odražava identitet i stil svakog klijenta.”

Pratimo najbolje prakse savremenog dizajna

“Najbolje prakse savremenog dizajna obuhvataju harmoniju estetike i funkcionalnosti, kreativno rešavanje problema, fokusiranje na korisničko iskustvo i održivost, stvarajući inspirativna i inovativna rešenja koja oblikuju svijet oko nas.”

Povjerenje i vrijednost

Naši saradnici

Scroll to Top